About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Reclame
  1. #1 by Bosinceanu Vladimir on octombrie 24, 2011 - 11:46

    Buna ziua! Ma numesc Bosinceanu Florin-Vladimir, masterand in domeniul Proiectarii Cercetarii si Analiza Datelor Sociale din Cluj-Napoca si am ales ONG-ul d-voastra pentru un studiu de caz care sa reflecte comunicarea dintre Consiliul Local si un ONG. Mai specific ma intereseaza interactiunea d-voastra cu Consiliul Local in legatura cu modificarea HCL 334/182/30.10.2008 care sare peste Legea 9/2008 care interzice eutanasierea animalelor sanatoase. E-mail-ul meu este –> bosinceanu.vladimir@yahoo.com . In mare as vrea sa realizez un interviu cu d-voastra pe aceasta tema. Cu multa stima, Bosinceanu Vladimir.

  2. #2 by Vasile Busoi on februarie 10, 2015 - 13:59

    Mulţumesc Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor a Doua Şansă, Râmnicu Vâlcea, condusă de Familia Puican, care m-a ajutat la salvarea mai multor patrupezi canini care au fost abandonaţi pe timp de iarnă, care împreună cu Domnul Dr. Moldoveanu au acţionat rapid la ingrijirea, vaccinarea şi deparazitarea lor. Mult respect pentru aceşti salvatori de animale. Cu stimă, Vasile Busoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: