La primaria Rm Valcea se construieste o echipa…

Ramnicul duce lipsa, nu o sa credeti, nu de strategii de dezvoltare durabila, nu de locuri de munca, nu… nici vorba, acestea sunt maruntisuri, de nimic altceva decat un city manager. Pe langa suita de consilieri adunati “pe spranceana”, dupa chipul si asemanarea cleor pe care ii “consiliaza”, se planuieste “detasarea” unei alte “poame” platita de popor sa lucreze impotriva acestuia. Este vorba de prefectul de Vaslui, Radu Renga, caruia a inceput sa i se zgaltaie destul de serios scaunul dupa ce peste 150 de localnici din Pungesti i-au cerut demisia, iar la sesizarea asociatiei Valea Soarelui a fost demarata o ancheta penala pentru modul in care a gestionat ostilitatile la Pungeti. Ca sa nu fie linsat la Vaslui, se pare ca acesta va veni usa din dos ca city manager la primarie.

Evenimentul de la Pungesti a fost descris de jurnalisti in termenii urmatori: un sat din România a fost ocupat de trupe guvernamentale, care au înlocuit autoritățile locale și au instituit neoficial stare de urgență, pentru a ajuta compania Chevron să înceapă operațiunile de explorare a gazelor de șist […] au blocat drumurile de acces și au patrulat nonstop pe dealuri. Cine îndrăznea să iasă pe uliță era urmărit și legitimat. Nu lăsau pe nimeni să treacă “granița”, fie că erau localnici, jurnaliști sau copii care mergeau la școală.

Pai de asemenea personaje “democratice” duceam noi lipsa in administratie? Acum intre noi fie vorba… normal ar fi sa ii ofere Chevron-ul un post caldut, pentru “retragere”, ca interesela acestora le-a aparat, nu sa fie platit din taxele si impozitele valcenilor. A ajuns primaria Ramnicu Valcea groapa de gunoi a tarii?

Sa dea Dumnezeu sa se adune toti! Nu le doresc sa ii salte DNA-ul, nu le doresc  sa ii loveasca buba neagra, doar sa se gaseasca acea persoana care sa incuie usile si sa le puna foc!

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: