Astazi cainii din adapostul de la Feteni au fost hraniti de ASOCIATIA A DOUA SANSA si voluntari!

Asa cum anuntasem, astazi, la ora 10.00 ne-am deplasat la adapostul de la Feteni pentru a hrani canii aflati aici. Desi am fost asigurati de reprezentantii primariei ca primesc mancare indestulatoare, starea fizica a acestora, vizibil precara, ne-a facut sa nu renuntam la acest demers.

Pentru a nu intampina probleme, de genul nu este responsabilul, nu este ȚcucuȚ sau altele de genul, am anuntat aceasta actiune de la inceputul saptamanii si am programat-o in intervalul de vizita, astfel incat sa fie prezent si medicul veterinar al adapaostului (a caruiu prezenta este obligatorie in acest interval pentru a superviza eventualele adoptii)

Cu toate acestea, la ora programata in adapost se aflau doar ingrijitorii, care ne-au spus ca vor anunta telefonic medicul adapostului. Dupa aproximativ 45 de minute, acesta a si sosit, initial refuzand ca animalele sa fie hranite, pe motiv ca tocmai au primit mancare.

Dupa ce a fost sunat viceprimarul, afland ca la fata locului se afla si reprezentanti ai presei, ne-a fost permis accesul in adapost, iar animalele au fost hranite.

Cu toate ca ni se spusese ca tocmai fusesera hraniti, cainii se bateau practic pe mancare. La cateva minute dupa ce s-a terminat de impartit mancarea in toate custile, s-a intamplat ceva straniu, ceva ce nu am mai vazut de cate ori am fost in acel adapost. S-a auzit LINISTEA! Se mai auzeau doar vocile voluntarilor! Cainii care pana atunci latrau, sareau pe gratii si de incaierau unii cu altii stateau pentru prima oara linistiti. Abia atunci am inteles ca ACESTE ANIMALE NU AU MANCAT NICIODATA PE SATURATE. Probabil si lor acest sentiment le era la fel de strain asa cum imi era si mie linistea in care se afla acum adapostul.

Multumim celor care au donat mancare, celor care au fost prezenti la actiunea de astazi si nu in ultimul rand celor care au mediatizat aceasta actiune!

Dorim sa „facem liniste” in adapost in fiecare joi, in limita posibilitatilor, sau macar o data pe luna, asa ca cei care doresc sa doneze hrana pentru acesti catei sunt rugati sa se contacteze, iar cei care doresc sa participe sunt asteptati in parcarea de la posta Atlasib (C.M.V Draghici) incepand cu ora 9.00 in fiecare zi de joi.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

  1. #1 by valcean care cauta dreptate on Noiembrie 22, 2012 - 17:52

    cuvantul magic care a fost salvator a fost PRESA! o poza cu doctora care stia ca, cainii au mancat deja nu aveti?

  2. #2 by Nemo on Decembrie 18, 2012 - 22:41

    saracul catel negru cu sosete albe patate. ce tremura…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: