CAMPANIA PD-L in strada pentru uciderea cainilor, acum si in Ramnicu Valcea

CAMPANIA PD-L in strada pentru uciderea cainilor, acum si in Ramnicu Valcea
Ilegala, imorala, un atentat la bunul simt si la demnitatea umana

Flyere, afise, banere continand sloganuri populiste, informatii si statistici mincinoase, avand ca scop manipularea populatiei au fost distribuite ieri membrilor de partid PDL, cu sarcina de a strange semnaturi pentru sustinerea proiectului de lege care legifereaza eutanasierea cainilor fara stapan.
Distribuirea materialelor si strangerea de semnaturi s-a facut ILEGAL, prin utilizarea unor institutii si/sau functionari precum Posta Romana (ex. Slatina), Inspectoratele scolare judetene (de ex. Gorj), Recenzori (de ex. Ploiesti), Asociatiile de locatari (conditionate de ajutorul la incalzire, in Rm. Valcea), iar semnaturile s-au obtinut intr-un mod fraudulos si abuziv, oamenii au fost mintiti spunandu-le ca semnaturile se strang pentru sterilizare si/sau adapostire cand de fapt acestea se folosesc pentru a sustine EUTANASIA. Pensionarii, somerii au fost conditionati de semnarea in tabel ca sa primeasca pensia/somajul (de ex. Slatina)
In realitate majoritatea este impotriva eutanasiei, sondajul eResearch dand ca procent 71%, iar sondajul facut pe propiul site de PDL da un procent 63% pro sterilizare fiind scos tocmai pentru ca reiesea ca majoritatea este impotriva eutanasiei.
Mobilizarea fara precedent din ultima perioada privind strangerea de semnaturi pentru sustinerea acestui proiect de lege si sumele aruncate pentru aceasta campanie nu reprezinta decat O NOUA DOVADA INCONTESTABILA A MEGA AFACERII de facut bani cu cainii ucisi in masa. 35 ONGuri au depus la Comisia pentru cercetarea abuzurilor din cadrul camerei deputatilor, o solicitare pentru deschiderea unei anchete privind modul ilegal si abuziv de desfasurare a campaniei PDL.
Prin acesta tentativa nerusinata de manipulare a opiniei publice se incearca nu numai „revitalizarea” unei surse perpetue de profit, este si un exercitiu de forta pe care partidul de guvernamant il face pentru a-si estima sansele in alegerile de anul viitor, acelasi partid care indemnand populatia sa stranga tot mai mult cureaua, se dovedeste capabil sa scoata „din joben”, peste noapte, sumele necesare unei astfel de campanii, atunci cand propriul interes o cere.
In schimb, PD-L ul ignora total:
– sute de mii de semnaturi, sute de petitii, trimise Parlamentului de catre cetatenii Romaniei, miile de emailuri din intreaga lume prin care oamenii cer stoparea uciderii si adoptarea unor solutii moderne, umane
– esecul gestionarii cainilor prin ucidere in masa timp de 10 ani – sute de mii de caini au fost ucisi fara niciun rezultat in strada
– vointa reala a milioane de cetateni din intreaga tara
– rezultatele studiului Organizatiei Mondiale a Sanatatii prin care OMS Geneva a concluzionat ca unica solutie pentru controlul populatiei canine este sterilizarea si nu “programele de eutanasiere care sunt atat ineficiente, cat si costisitoare”
– Tratatul de la Lisabona (art. 13) prin care animalele sunt recunoscute ca “fiinte sensibile”
– Conventia Europeana pentru protectia animalelor ratificata de Romania prin legea 60/2004
– Legea 205/2004 privind protectia animalelor modificata si completata prin legea 9/2008 prin care se interzice eutanasierea animalelor sanatoase
– Declaratia scrisa nr. 26 adoptata in 13 octombrie 2011 de Parlamentul European care prevede sterilizarea, identificarea, inregistrarea ca metode de gestionare a populatiei canine.
Linkuri:
articol joi, 27 octombrie
PDL îşi face campanie cu poştaşii slătineni pentru legea maidanezilor
Factorii poştali din Slatina sunt puşi să distribuie pliante pentru susţinerea unei campanii a Partidului Democrat Liberal pentru susţinerea Legii privind modificarea OUG 155/2001, legată de situaţia câinilor fără stăpân. Mai grav, poştaşii condiţionează predarea corespondenţei, pensiei sau ajutorului de şomaj cu semnătura cetăţenilor într-un tabel.
Continuare: http://gazetanoua.ro/index.php?mod=stiri&id=10076&title=PDL-isi-face-campanie-cu-postasii-slatineni-pentru-legea-maidanezilor.html

http://www.realitatea.net/jurnale.html
se intra „Jurnalul orei 11”, 28 octombrie, de la minutul 40


http://www.republicanul.ro/index.php?act=show&id=articol&ids=16655
http://www.dcnews.ro/2011/10/iulian-badescu-senator-psd-recenzorii-din-ploiesti-strang-semnaturi-pentru-initiativele-pdl/
In atasamet flyerele distribuite in Rm. Valcea.
Cu respect,
Puican Iulian,
Presedinte ASOCIATIA DE PROTECTIE A ANIMALELOR „A DOUA SANSA” –RM. VALCEA

Reclame

, , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: