Eficienta serviciului de gestionare a cainilor fara stapan – Rm. Valcea

Cu toate ca acest serviciu este destul de costisitor pentru bugetul local, rezultatele sunt urmatoarele (pana la 15.09.2011):

 • pana la aceasta data au fost sterilizati 18 caini!!! (o medie de sub 2 pe luna!!!), seviciiile de asistenta medicala/sterilizari fiind prestate de dr. Colniceanu, cu care acest serviciu are incheiat un contract de prestari servicii
 • prin grija aceluiasi doctor au fost eutanasiati 47 de caini. Nu se pune problema existentei buletinelor de analiza care sa demonstreze bolile incurabile, constatarile au fost facute „ochiometric” de experimentatul doctor. Curios este ca cei 18 sterilizati se regasesc apoi intre cei eutanasiati… ar fi interesat de aflat daca au fost „sterilizati” inainte sau dupa eutanasiere.
 • 195 au murit in adapost ca urmare a ingrijirilor si a tratametelor aplicate de dl dr. Colniceanu. Probabil au plesnit de sanatate…

Concluzia: serviciul a sterilizat 18 caini, a eutanasiat dublu si de 10 ori pe atatia au murit „din cauze naturale” in adapost !!!

Valceni, cereti in scris la primarie sa va spuna cat v-a costat distractia asta si cati bani a incasat Colniceanu Sabin de la bugetul local!

DADP Valcea

 1. #1 by Luciana C. on Octombrie 5, 2011 - 16:59

  Te ingrozeste cinismul cu care iti furnizeaza asemenea cifre! Putem folosi documentul pus de dvs la dispozitie pt a ii mobiliza pe altii sa ceara explicatii, nu-i asa?

 2. #2 by xnici on Octombrie 6, 2011 - 11:35

  Toti trebuie sa cerem astfel de hartii. Minciuna trebuie sa iasa la iveala. Interesant era sa ne spuna si cat au cheltuit pentru eutanasie/sterilizare si cat s-a cheltuit cu incinerarea si pentru intretinerea cainilor morti din adapost.

 3. #3 by Gabi on Octombrie 6, 2011 - 12:25

  La Brasov, desi populatia canina e de vreo 4000 de caini constanta Barbulescu a omorat in 9 ani vreo 40.000 de caini. Deci … ce sa mai discutam? Din pacate politia protejeaza autoirtatile corupte in loc sa isi faca datoria si sa apere cetatenii si interesele lor !

 4. #4 by luminita on Octombrie 6, 2011 - 15:50

  Dar cei care au murit pana a fi eutanasiati,”pe …drum „, pe aceia cine i-a numarat ? Toti cainii omorati in timp ce erau prinsi ? Eu pun pentru a ‘n’-a oara aceeasi intrebare – De ce din duba-camioneta serviciului de gestionare a cainilor fara stapan – Rm. Valcea nu se aude niciodata nici un sunet , un latrat, un scheunat macar ? Sa nu-mi spuneti ca sunt muti de frica toti canii adunati , sau ca sunt adormiti ( nu strica nimeni pe ei niste somnifere ) ….? Imi raspunde si mie cineva ? As fi tare curioasa sa aflu daca putem opri masina cand se intoarce de la o …razie sa verificam ce e in ea ?!?!?! Credeti ca gasim vre-un caine in viata ? M-as mira …..vedeti cifrele ….poate acei 195 au murit pana sa ajunga la adapost ……Oribili oameni …..oribili ! Asta nu e doctor, e un macelar ! Sau e unul din acei care au terminat o facultate ca sa aiba ceva inaintea numelui …..

 5. #5 by maria l on Octombrie 6, 2011 - 17:07

  S-a reincarnat dr mengele…

  • #6 by didi did on Octombrie 14, 2011 - 23:43

   nu e doctor acest mos obosit.ne ia banii nostri ai prostilor ca sa omoare caini nevinovati sa bage el in buzunarul lui de mos obosit nu vede ca il cauta moartea pe acasa.sa speram ca o sa crape si el si cucu bogdan javrele societatii

 6. #7 by Diana Mihail on Decembrie 8, 2011 - 13:36

  Asta mi-a placut…cat adevar…
  ,,Cum Romania in continuare e o tara „animalofoba”, nu e nevoie decat de putina manipulare a maselor pentru ca toata lumea sa fie incantat de aceasta masura extrema (cunoastem cu totii lipsa de respect si cruzimea romanului fata de animale, in general). Si uite asa toata lumea e fericita: populatia e incantata ca au guvernanti care iau masuri in favoarea lor, iar conducatorii stau in continuare comozi pe banii strainilor “fraieri” si iubitori de animale. Este oare nevoie de o astfel de lege intr-o tara care oricum dizgratiaza animalele? In loc sa incercam sa civilizam lumea, sa le insuflam respectul si iubirea fata de fiinte “inferioare” noua (oare?), asa cum se face si s-a facut in majoritatea tarilor lumii civilizate (la care cu totii tindem, dar daca se poate fara sa miscam ceva la mentalitate). E rusinos si din acest punct de vedere suntem din nou pleava Europei. Nu ne pasa de nimic (mediu, animale, categorii de oameni defavorizati sau diferiti de noi), ci doar de noi insine, un egoism bolnav care ne plaseaza unde suntem acum (la coada lumii civilizate) si care ne tintuieste aici. Pana nu vom renunta la acesta nu vom putea evolua ca natiune,,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: