Primul targ de adoptii din Rm. Valcea

Am facut ceva eforturi pentru a organiza acest targ in data de 1 iunie, odata cu deschiderea Gradinii Zoologice. Asta pentru ca am vrut ca fiecare caine adoptat sa plece la noul stapan cu o casuta din partea sponsorilor. Atat pentru a stimula adoptia cateilor, cat si penru a evita revenirea lor in strada. Omul primeste cusca spre folosinta pe perioada cat detine un caine fara stapan adoptat. Daca pierde cainele sau acesta dispare din diverse motive, fie adopta alt caine fie, conform contractului incheiat, va trebui sa restituie casuta sau contravaloarea ei. Daca cainele este capturat de serviciul primariei, pe domeniul public, mai primeste bonus si o amenda de 200ron pentru abandon.

Multumim sponsorilor care au donat casutele, d-nei Nineta Popa care si-a manifestat interesul de a sprijini o viitoare actiune de acest fel si nu un ultimul rand celor care ne-au ajutat cu organizarea. De asemenea ii multumim d-lui Ciobanu Ionut de la Zoo pentru locul oferit.

Chiar daca au fost doar 4 caini adoptati, faptul ca am vazut ca exista interes pentru asemenea actiuni, ca sunt multi oameni care ar adopta un catel fara stapan chiar daca locuiesc la bloc, dar in mod special reactia copiilor, ne-a facut sa luam decizia de a repeta acest fel de eveniment. Pana atunci vom incerca sa oferim cate o casuta si pentru cainii care vor fi adoptati din adapostul de la Feteni. Spre deosebire de oamenii in varsta, intre care sunt cativa carora canii, mai ales cei fara stapan le repugna (nu comentez motivele), cei mici au fost deosebit de bucurosi sa interactioneze cu animalele, sa le mangaie si sa se joace cu ele. Nu am vazut copil caruia sa ii fie frica sau sa se teama ca va fi muscat, iar majoritatea i-ar fi luat acasa pe toti…

Pozele facute ieri vorbesc de la sine…

 1. #1 by viesparul on Iunie 2, 2011 - 17:43

  mult respect! bravo!

 2. #2 by KAI on Iunie 2, 2011 - 19:45

  Tot respectul meu!! bravo voua!!! 🙂

 3. #3 by terezia ildiko fogarasi on Iunie 2, 2011 - 21:09

  frumos, dragii de ei!!!
  au o sansa !!!

 4. #4 by brandusa on Iunie 2, 2011 - 23:17

  Felicitari Iulian,pana la urma ai reusit!Te admir si sunt mandra de tine.Mult succes tie si mult noroc catelusilor fara stapan din Valcea!!!

 5. #5 by dany on Iunie 2, 2011 - 23:26

  Frumos eveniment! La cati mai multi catei adoptati!!!

 1. Directionati 2% din impozitul pe profit! « Puican Iulian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: