Un prefect plangacios!

Este vorba de domnul (inca) prefect al judetului Valcea. Se plange mai tare ca nu copil de tata, nu pentru ca l-ar fi pedepsit cineva in vre-un fel, ci datorita neobrazarii (care ar trebui pedepsita conform opiniei dumnealui) pe care au avut-o cateava mii de platitori ai salariului domniei sale, de a-si manifesta nemultumitea fata de atitudinea sa. Nu i-au au dat buzna la audiente, nu au protestat sub geamul prefecturii… nimic din toate astea. Golanii au gasit o cale mult mai parsiva… s-au adresat in scris, civilizat, fara a se calca in picioare la coada, prin aceasta diabolica inventie care este e-mailul! Doar ca fiecare persoana, trimitand unul sau mai multe mesaje de cativa kilobiti, au invadat ca furnicile bietul server al Prefecturii, achizitionat la buget de criza, blocand accesul d-lui prefect la cutia cu cozi de maimuta.
Desi a trecut ceva vreme de la acest incident, cand dl. Ungureanu, ieftin imitator la Presedintelui, si-a intrat peste masura in rolul de „prefect jucator” (la nunti probabil), trambitand sus si tare ca va prelua initiativa, de parca dumnealui era si presedentia si parlamentul si toata tara intr-unul singur. Din pacate miile de mesaje au avut darul de taia avantul „muncitoresc”, iar prefectul a ramas cu initiativa flasca. Traumatizat de aceasta intamplare inca se mai smiorcaie la cine are timp sa il asculte cu privire la aceasta patanie, ca si cum cine stie ce mare nedreptate a suferit. Mai bine si-ar vedea de, scuzati expresia, mucii dumealui, pentru ca prea ocupat sa il scoata basma curat pe fostul copil de casa, Constantinescu, devenit viceprimar si toate matrapazlacurile primariei a uitat ce rol are ca Prefect, si a devenit un fel de “ar fi ceva dar nu prea e”. Cu dl. secretar Toma, care este platit sa doarma cu capul intre urechi la sedintele de consiliu, un prefect “surd” si “orb”, care pe deasupra mai este si “jucator”, bugetul local sta intr-un singur pix, acela al primarului Radulescu, care spera sa stranga suficienta avere pentru a mai cumpara un mandat. In fond, doua optiuni i-au mai ramas… ori la bal, ori la spital. In cazul de fata ori la primarie, ori la puscarie. Sper ca soarta sa i-o harazeasca pe cea cuvenita!
Deci atentie cetateni, inainte de a da fuga sa va dati cu parerea cu privire la modul in care suntem condusi, nu uitati, tupeul de a gandi, sau mai rau, de va spune parerea, poate deranja pe cineva, poate chiar pe cei platiti sa tina cont de ea. Si Doamne-fereste, s-ar putea sa se dea vreo lege, sau mai rau, un “ordin de prefect” care sa pedepseasca aceasta blasfemie. Din cate vad ne-a mai ramas un singur drept: sa ne platim taxele! Mare grija si nu abuzati de el… ca se face imbulzeala la ghisee si iar ne suduie stapanairea!
Sa ne dea Dumnezeu conducatori mai buni, ca noi nu avem puterea de a-i alege!

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: